Üdv mindenkinek a blogomon!

Kedves Látogató!

Köszöntelek Csacskasaccka blogján! Lesz itt minden mi szem-szájnak ingere.
Főblogomon az életemről, botladozásimről, sikereimről olvashattok, alblogomon pedig egy Harry Potter fanfictiont találhattok majd. Mivel röpke 2 órán át küzdöttem az internettel (mikor lassulna le, ha nem épp most), meg a saját bénázásommal, hogy megszülessen ez a kezdetleges design, így azt hiszem a hosszabb bemutatkozást inkább máskorra halasztanám... remélem holnap lesz alkalmam bővebben írni.
Addigis szép lidércmentes álmokat annak, aki erre tévedt.
Puszi, Saccka

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 megjegyzés:

Stiga írta...

Szia Boszilány!

Üdvözöllek a blogspot-társadalom körében :D Remélem, hogy hamarosan írások is felkerülnek, és hogy épülget, szépülget a blog, és a net is begyorsul, hogy ne tartson olyan borzalmasan sok ideig, amíg minden elkészül :)

Pusz: Stigu _@/"

callie írta...

Szia Sacim!

Szomorúan kellett tapasztalnom, hogy a blogírásodról nem értesítettél. Remélem nem esel ugyanabba a hibába mint oly sokan törzsasztalunktól, hogy köszönés nélkül távoztak körünkből. Az élet fájának elágazásai nem jelentik azt, hogy elszakad a törzstől, a törzs táplálja a legkisebb ágakat is. Lehet mások jobban megértik a mostani fellángolásaidat, az enyéim is változnak, mint mindenkié. Új dolgok érkeznek, s mások elcsendesülnek, de bízom benne, hogy az arra igazán érdemes kapcsolatok kiállják a kis tüzek próbáját, s a kapcsolat, mely az ágakat összeköti megmarad.
Maradok leghívebb barátod és földid: Timi
P.s. Természetesen amennyiben a blogod inkognítóban kívánod tartani előlem, nem szeretnék alkalmatlankodni. Bár erre talán van jelszóval védhető lehetőséged is. Kívánom a legjobbakat: Timi

Csacskasaccka írta...

Drága Calliem!

Eszem ágában sem volt titkolni, hogy nyitottam egy blog oldalt, sőt meg voltam győződve róla, hogy annak idején beszéltünk rőla. Ha ez elmaradt, akkor kérek na haragudj, semmiképp nem volt szándékos, csak azért történhetett, mert annyi minden más témánk volt, hogy elfejtettem...
Sehonnan nem búcsúzom, hiszen a kezdetektől Te vagy a Mentorom, a szakmai példaképem, és minden egyes írásötletemről Te tudsz elsőként, és ez a közeljövőben sem fog változni!! Nem fordulnék el attól, amit jelent a barátságunk, akármit is hoz az élet4 Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy legyen egy felület ahol helyet kapnak ezek az írások. Harry-Pansy sztori lesz az első, ami felkerül ide, amint eéfogadható állapotban lesz, és ehhez bizony a Te segítséged is kell, úgyhogy készülj, mert kellesz!!!
Tehát mégegyszer bocsánat a fatális félreértséért, és pusszillak Egyetlen Földim, és természetesen Neked én vagyok a legodaadóbb híved.
Saccka

Unknown írta...

Saccka! most találtam csak ide.
De a későbbiekben lehet, hogy többször ide látogatok majd.
Észrevétel,kritika, dicséret akkor.
puszi hzs

Pepita írta...

Látom feladtad...

Megjegyzés küldése